lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Jumaat, 9 Oktober 2015

Tati scincare 5in1 untuk kulit sensitif dan kusam


Tati skincare 5in1  .
Harga Pasaran: Rm90.00 sm/ Rm95.00 ss.
Free postage.

Tati Skincare 5in1 mengandungi:
1. Beauty soap (cleanser) 
2. Day cream 
3. Night cream
4. Treatment cream
5. Sunblock
 Tati skincare 5in1 Lulus KKM, Selamat dan tanpa pengelupasan.Tati skincare 5in1 bertindak merawat masalah KULIT KUSAM, SENSITIF, KASAR, JERAWAT DAN JERAGAT dalam sepantas 3-7 hari sahaja.Dengan Tati skincare 5in1,kulit kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.

~Harga berpatutan dan mampu milik.
~Sesuai untuk semua jenis kulit.
~Dijamin tiada pengelupasan.
~100% Bebas bahan kimia berbahaya.

Kelebihan Tati skincare 5in1 :
~Menjadikan muka yang kusam lebih glowing
~Menghapuskan pigmentasi dan jeragat.
~Menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat.
~Menghilangkan jeragat.
~Mencegah bintik hitam (blackhead dan whitehead).
~Mencerah serta menyekatakan tona kulit.
~Mengatasi masalah kulit berminyak.
~Membuang sel kulit mati dimuka.
~Mencerah dan melembutkan kulit menjadi mulus gebu.
~Menghalus, melembab serta mengecilkan liang pori.
~Menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih anjal.
~Menjadikan kulit muka berseri-seri dan awet muda.
~Kulit lebih bercahaya dan glowing secara semulajadi.

Set Tati skincare 5in1 mengandungi :

BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml):
~KKM - NOT150200978K.
~Membersihkan kotoran dan pori tersumbat di wajah.
~Membuang sel-sel kulit mati.
~Mengecut serta mematikan jerawat.

DAY CREAM (5gm):
~KKM-NOT150200976K.
~Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka
- Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base)

SUNBLOCK CREAM (5gm):
~KKM-NOT150200977K.
~Digunakan selepas memakai day cream.
~Memberikan extra protection pada kulit.
~Menjadikan kulit semakin gebu dan glowing.

NIGHT CREAM (5gm):
~KKM-NOT150200975K.
~Menghalus serta melembutkan kulit.
~Membantu pembuangan sel kulit mati.
~Mengekalkan kelembapan kulit.
~Menghilangkan kedutan dan garis2 halus.
~Mengecilkan liang pori yang terbuka.
~Mencerahkan kulit tnpa berlaku pengelupasan.
~Menaikkan seri wajah.

TREATMENT CREAM (5gm):
~KKM-NOT150200974K.
~Mengecutkan jerawat baru dan lama.
~Menyingkirkan jeragat, whitehead dan blackhead.
~Memudarkan serta menghilangkan parut.
~Membantu pencerahan berganda.
~Melicin & menyerikan kulit muka.

Cara penggunaan Tati skincare 5in1 :

Malam;
~Cuci muka dengan menggunakan Beauty Soap cleanser.
~Urut lembut sehingga ke bahagian leher.
~Cuci sampai bersih.
~Lap muka dengan kain bersih.
~Titikkan toner (Kalau ada)pada kapas dan sapu pada wajah.
~Sapu night cream secara nipis ke seluruh muka sehingga leher.
~Sapu dari bawah ke atas.
~Sapukan pula treatment cream.

Siang
~Cuci muka menggunakan Beauty Soap cleanser 2 kali sehari.
~Urut lembut sehingga ke bahagian leher.
~Cuci sampai bersih.
~Lap muka dengan kain bersih.
~Titikkan toner (Kalau ada)pada kapas dan sapu pada wajah.
~Sapukan Sunblock secara nipis keseluruh muka hingga leher.
~Sapu day cream secara nipis ke seluruh muka sehingga leher.
~Sapuan mestilah dari bawah ke atas.

Panduan pengguna:
~Sebarang krim hendaklah disapu sebaik sahaja selepas mencuci muka.
~Jangan biarkan muka berpeluh baru nak sapu krim, nanti susah krim nak meresap.
~Untuk ibu hamil, Tati Skincare 5in1 boleh dipakai oleh ibu mengandung mulai trimester ke 2.
~1 set tahan sebulan bergantung pada penggunaan.
~Kesan sesuatu produk bergantung pada kulit masing-masing.
~Ada yang cepat dan ada yg lambat, yang penting ,selamat.
~Yakinlah dengan local dan natural product..Yg pasti halal dan lulus KKM

Bahan dalam Tati skincare 5in1 :
ALPHA ARBUTIN.
GLUTHATION.
COLLAGEN.
VITAMIN E dan C.

Apa itu Alpha arbutin;
~Terhasil dari ekstrak tumbuhan seperti daun cranberry, bearberry, blueberry shrubs atau mulberry.
~Bertindak merencatkan penghasilan enzyme Ty­rosinase yg menjadikan kulit gelap akibat sunburn.
~Kerana keberkesanannya, ia menjadi bahan utama dalam penghasilan produk:
1.   Pemutihan kulit.
2.   Memudarkan bintik hitam.
3.   Memudarkan parut secara semulajadi tanpa kesan sampingan.
~Pakar dan penyelidik memberi 100% jaminan yg arbutin selamat serta efektif untuk produk pemutihan.
~Tiada kesan sampingan berbanding mercury.
~Tindakbalasnya lebih cepat dan efisyen berbanding acid kojic dan hidroquinon yg membahayakan kulit. ~Mengandungi agen anti penuaan yg menjadikan kulit sentiasa sihat berseri, halus dan awet muda.

TESTIMONI.
















BERMINAT NAK CUBA TATI SKINCARE ???

HUBUNGI SMS /WHATSAPP 0192057039 UNTUK HARGA DISKAUN.

25 ulasan:

  1. Assalamualaikum akak,

    Produk apa ni ya..macam menarik..berapa harganya..?
    Nanti blogwalk saya juga di http://gerobokburok.livejournal.com

    TQ ya akak..!! ^___^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tati skincare ni bagus.kulit bermasalah memang sesuai guna tati skincare.kulit halus,glowing ,jeragat hilang,sunburn pun hilang.insyaa Allah

      Padam
    2. Tati skincare ni bagus.kulit bermasalah memang sesuai guna tati skincare.kulit halus,glowing ,jeragat hilang,sunburn pun hilang.insyaa Allah

      Padam
  2. hai kak sya da guna tati skincare nie dlm 6 hari.. nak tnya knapa muka asa pedih dan gatal bila guna beauty soap cleanser...tapi alhamdulillah dlm masa 6 hari jerawat sya yg teruk dekat pipi da tinggal parut,,,,

    BalasPadam
  3. Saya baru pakai 3 hari tp kulit makin kering dan menggelupas.. Normal ka tu?

    BalasPadam
  4. saya baru berjemur di bawah matahari...so wajah surnburn...try pakai tati night cream...n treatment night cream...tp muka mcm terbakar...so sa...behenti dulu...So bila sa bole pakai set tati ni semula.

    BalasPadam
  5. Sy dh smggu pakai.kenapa bila pakai cream malam ngn treatment cream rsa pedih dn panas?lps tu tiap kali bgun pagi kt hidung mengelupas truk..bila nk pegi kerja tu sapu day cream lg nmpk mengelupas.rsa malu bila org tgk.sy igtkn kot nk buang kulit2 mati kt muka ni. Tapi tak kn tiap kali pakai cream mlm pagi esk bgun asyik mgelupas je...mcm mna tu..sy nk kena pakai cream mlm tu smggu skli ke apa?

    BalasPadam
  6. Sy dh smggu pakai.kenapa bila pakai cream malam ngn treatment cream rsa pedih dn panas?lps tu tiap kali bgun pagi kt hidung mengelupas truk..bila nk pegi kerja tu sapu day cream lg nmpk mengelupas.rsa malu bila org tgk.sy igtkn kot nk buang kulit2 mati kt muka ni. Tapi tak kn tiap kali pakai cream mlm pagi esk bgun asyik mgelupas je...mcm mna tu..sy nk kena pakai cream mlm tu smggu skli ke apa?

    BalasPadam
  7. Buat semua yg komen kat atas tu...

    Pertama srkalu,kita kena tahu apakah set ni sesuai untuk kulit kita.untuk itu,kita perlu gunakan set ni dengan cara ni,

    Selepas berhenti penggunaan produk lain,kita boleh guba pencuci muka sahaja selama 3hari.

    Gunakan krim siang 3hari,kemudian,gunakan krim siang sahaja untuk 3 hari.

    Gunakan krim malam tiga hari.

    Kalau tiada madalah,kita boleh gabungkan semua set ini.tetapi kalau kita dapati salah satu dari produk ini mengganggu kulit,lebih bqik kita hentikan penggunaan yang tak sesuai dengan kulit kita.

    Tetapi.kalau tiada masalah barulah kita gabungkan penggunaan 1set.

    Sememangnya kita harus tahu bahawa tidak semua produk sesuai dengan kulit kita.wallahu a'lam.

    BalasPadam
  8. Hai. Saya nak tanya untuk ibu mengandung di awal kehamilan dalam 5minggu boleh ke pakai skinscare nie?? Sebab saya dah pakai 3bulan. Mmg serasi dengan kulit sy. Tp apa yg sy khuatiri dy ad effect pada baby sy, adakah ia boleh digunakan untuk ibu hamil??

    BalasPadam
  9. Sy puas hati pakai tati..dh 3 bulan

    BalasPadam
  10. Sy puas hati pakai tati..dh 3 bulan

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Salam...so far pakai tati ni ok..tapi kulit jadi berminyak

    BalasPadam
  13. sy pn pkai tati..muka teruk naik jerawat nanah..muka sy mmg bermnyk..sblom pkai xde pn muka nek jerawat mcm tu.sy anggap biasa la mgkin nak buang toksik ke ..tp dh berapa bln pkai..muka lg teruk..xok..nek bintik hitam..sy bli original pnya..skrg sy dh berenty pkai..bla berenty je lg teruk..sy smpai stress ...dan ambik jln penyelesaian tuk bekam muka dan kuarkan darah kotor...smpai skrg..parut msih ada kesan jerawat batu n nanah .

    BalasPadam
  14. sy nk tnya ...org kulit bermnyk xsesuai ke..

    BalasPadam
  15. asalamualaikum..saya pun baru sebulan guna tati ni.. bg saya xnmpk pun perubahan sgt sbb pores sy besar,tp kalau dr segi kulit kusam tu mmg dh xde,dh bersih,,jerawat pun mudah kecut.saya akn truskan pakai lagi.org kata kalau kulit mcm saya ni kne ambik masa 3 mth is beter.so saya trus beli 3 set lagi tati untuk stanby n setia,hehe..kalau uolls berminat nk dptkan skincare tati ni dgn harga yg rendah,blh pm saya.saya jual dengan harga RM55 sahaja..cod di HKL..
    boleh whtsapp saya 0182082548

    BalasPadam
  16. Terbaik infonya. Terima kasih admin share info yang bagus sekali. Salam dari blogger blogwalking ya.

    Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri :)

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

    BalasPadam
  17. Ka nak tanya bila kmi shift malam bole keh cream malam dguna di pagi hari pasal kmi tido pagi hari smpai petang n day cream pulak kmi guna masa nak pi keja

    BalasPadam
  18. Nak tanyaa
    First kita pakai tati ni knp keluar jerawat memang dah macam ni ker memang normal ehh?

    BalasPadam
  19. Nak tanyaa
    First kita pakai tati ni knp keluar jerawat memang dah macam ni ker memang normal ehh?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...